CATERINA MAGDALENA
CATERINA MAGDALENA

2009. január 24., szombat

Tengernyi vágy - 1.rész


Laura kilépett a lakásból. Rohant a lift felé, de sajnos megint nem működött, így kénytelen volt újra a lépcsőt használni. Szinte nem is foglalkozott azzal, hogy tűsarkú szandálja meg akad-e a lépcső szélében, hisz csak egy felé irányultak gondolatai. Egy férfi felé, akit nem rég ismert meg és aki felkavarta szívében a szunnyadó vágyakat. Adam-nak hívták és épp hozzá igyekezett a lány, aki már késésben volt.
Amikor leért a kapualjba, lágyan hullámzó vörös hajába túrt és a rá váró taxit fürkészte barna szemeivel. Forróság volt, nyár közepe. Laura nehezen viselte a délutáni hőséget. Beült és a vezetőnek megadta a címet. A lány gondolatai továbbra is a férfi körül mozogtak.
Bár még csak pár hónapja ismeri és személyesen még csak most találkoznak először, de a vágyat Adam felé egyre erősebben érezte. Vajon milyen lesz első találkozásunk? Vajon tényleg ugyan azt a férfit fogom benne látni, mint képzeletemben? A gondolatok csak úgy cikáztak fejében, miközben lassan odaértek ahhoz a kis motelhez ahol a találkozót beszélték meg.
Laura remegő lábakkal lépett ki a taxiból. Elindult a recepció felé.
Egy kellemes hangú hölgy állt a pult mögött.
- Segíthetek? - kérdezte Laurától a hölgy mosolyogva.
-Igen kérem egy szobát foglaltak le tegnap Adam Costa néven.
-Máris adom a kulcsokat – felelte a recepciós, majd Laura kezébe nyomta azokat.
-Mr.Costa hagyott önnek egy üzenetet a nap folyamán. Elnézését kéri, de lehet késni fog egy kicsit – mosolygott tovább a recepciós.
-Köszönöm – válaszolta Laura, majd lassan elindult, hogy megkeresse szobáját. Ahogy kinyitotta a szoba ajtaját, megállt és körülnézett. Kellemes szobának tűnt. Hatalmas francia ággyal a közepén és minden jóval ellátva. Igazi hangulatos és romantikus szoba volt tele kényelemmel.
Laura becsukta az ajtót, lazán az asztalra dobta a kulcsot, majd elfeküdt lezseren, az ágyon. Nem tudta magát megnyugtatni, ideges volt. Nem merte a férfit felhívni sem. Nem akarta zavarni és nem akarta elijeszteni sem magától. Csak várt türelmesen az ágyon feküdve, amikor hírtelen az az ötlete támadt, hogy lezuhanyozik. Talán egy kicsit jobban fogom érezni magam- gondolta magában, miközben a szobában lévő lemezjátszóba feltett egy, a lemezek közül kiválasztott lágy és kellemes latin hangzású zenét.
Lágyan ledobta magáról könnyű nyári ruháját és a zuhanyzó alá lépett. Ez idő közben Adam Costa is megérkezett a motelhez és a recepció felé vette az irányt.
-Laura Elena Hertez kisasszony megérkezett már? – kérdezte a férfi egy kicsit sietősen.
-Igen Uram már a kisasszony itt van – mosolygott.
-Köszönöm – válaszolta a férfi és a lifthez sietett.
Meglepődött, amikor hiába kopogott a szoba ajtaján, senki nem válaszolt. Lassan benyitott Adam és az ajtót óvatosan becsukta maga mögött, miközben meghallotta, hogy Laura a fürdőszobában tartózkodik. Nem akarta megzavarni, ezért inkább leült az ágy szélére. Ekkor Laura a törölközőt magára csavarva kilépett a fürdőből. A lány testét a gőz szinte maga köré fonta. Mintha csak egy lepel lett volna még rajta. Adam a látvány hatására nem tudott megszólalni. Ott álltak egymás előtt és egymás szemeit fürkészték. Laura szinte teljesen le blokkolt amikor meglátta azt a férfit, akit már hónapok óta meg akart ismerni. És most itt volt a pillanat. Varázslatos pillanatnak tűnt ez. Szóhoz sem jutott. Az elmúlt hetek telefon beszélgetései és levelezései jutottak az eszébe. Azok a gyönyörű szavak melyekkel a férfi halmozta el őt…
folyt.köv. ...

2 megjegyzés:

  1. már megint jót alkottál

    VálaszTörlés
  2. Tetszik mint a többi nagyon jól sikerült várom a folytatást;)

    VálaszTörlés